Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDELERE SICAK ÇORBA

YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDELERE SICAK ÇORBA

YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDELERE SICAK ÇORBA

YÜREGIR BELEDIYESI’NDEN DEPREMZEDELERE SICAK ÇORBA

 

Yüregir Belediyesi, Elazig’da yasanan depremin ardindan bölgede yasayan vatandaslar için seferber oldu. Depremin ardindan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in talimati ile yola çikan ekipler binlerce vatandasa çorba ve su ikraminda bulundu.

 

Yüregir Belediyesi ekipleri yasanan deprem sonrasi depremzedelerin yaralarini sarmak için Baskan Kocaispir'in talimati ile ilk gün Elazig’a ulasti. Bölgeye yardima kosan ekipler kurulan çadirlarda geceyi disarida geçiren depremzedelere ve binlerce Elazigliya çorba ve çay ikraminda bulundu.

 

Depremzedeler için hemen seferber olduklarini belirten Baskan Kocaispir, “Depremde hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, geride kalanlara bassagligi, yaralilarimiza acil sifalar diliyorum. Millet olarak acimiz büyük. Devletimiz yasanan depremin ilk anindan itibaren milletimizin yaninda oldu. Ülkemiz, insanimiz tek yürek oldu. Biz de acil ihtiyaçlarin giderilmesi noktasinda ekiplerimizi ivedilikle bölgeye göndererek Elazigli ve Malatyali kardeslerimizin yaninda olmak istedik. Allah her türlü afetten ülkemizi, milletimizi korusun.” ifadelerini kullandi



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli